Susu kotak untuk baby

Hai and salam ibu2 smua.. anak sy bru semnggu lbih makan solidfood... nak tnya kalau sya nak letak susu kotak tu boleh? Sya ingt nak cmpur dalam oat atau dalam puree buah..? Untuk makan pagi..Susu Hl ke fernleaf ke... or ada tak susu segar yang sesuai untuk baby..#pleasehelp #firstbaby #seriusnanya terima kasih 🥰

4 Balas

Boleh. Tapi kena panaskan dulu. Setahun ke atas baru takyah panaskan. Boleh bagi terus. Any brand boleh.

10mo ago

baiklah trima kasih ya...