NORMAL KE?

Hai and salam ibu2.. ☺️ nak tanya.. normal.ke baby belum boleh duduk. Sya tgok baby baby2 kwan and sdra mara dorng 7 bulan dh bleh dduk... baby sya dh 8 bulan masih belum boleh duduk sndri.. sya ad ajar dia dduk tpi ske bongkok kedepan cm taknak dduk. Ske berdri.. 🤣 Dia snarnya dah kuat utk duduk tpi dia tknak dduk. Normal ke ya? Hihi. Terima kasih smua

1 Balas

normal je awak. baby sy pon 7m belom boleh duduk stabil lg. still kena pegang. sekarang fasa dok pegang benda dok nk berdiri. haritu dia langkau step mengesot😅. mengesot sekejap je.

8mo ago

okay tq sis....🫠