DEMOTIVATED😢

Hai para ibu semua , nk tanya mcm mana nak elak rasa serba salah kat anak first ye . Anak first dah dua tahun tapi nak dpt adik dah . Skrg ni tgh pregnant 37weeks .Rasa sedih tetiba bila tgok dia tidur mcm kecik2 nk dpt adik dah . Rasa sayu tu aih la . Ada apa apa kata yg boleh motivate kan saya or nak elak perasaan sedih tu 🥲🥲#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

okay tu sis dah 2thn. Sy pn sblm preggy nombor dua pn selalu fikir kesian kt anak kaalu dia dpt adik. Tp nanti bila dah ada adik, dia dh ada kawan nak main. Mcm sy ni fully hsewife, so ddk rmh berdua je dgn dia. Lagi2 dia baby pkp, byk ddk rumah je. Kalau ada sepupu dtg, seronok sgt dia main dgn sepupu2 smpi menangis bila sepupu balik.