Rasa sakit bengkak muscle di betis

Hai nk tnye ada tak ibu2 pernah rasa sakit bengkak muscle di perot betis sdgkn saya tak jog atau apa2 , cuma rasa sakit tu slps saya terddk lama dlm kereta .. hal ni bahaya tak? 19w. #firstmom #pleasehelp

1 Balas

simpul biawak ni.. kena gerak2 kaki semasa posisi yg dlm tempoh lama. Ada cara nak release, tegangkan kaki sama ada ; baring, ada orang tolak tapak kaki atau tolak kaki ke dinding kmmmmmm bagi tegang.

8mo ago

Ouh tq sis ats respon dn share ❤️