Positif ke tak ya?

Hai.. nk tnya pendapat semua. kalau kabur cmni ada harapan nk positif betui ke? dah byk kali test semua dpt mcm ni.. takut kecewa nak berharap lebih2. tapi mcm xpercaya. dua ni jenis upt yg berbeza. #firstbaby #ingintahu #1stimemom #bantusharing

Positif ke tak ya?
8 Balas

InshaAllah positif. Tahniah mama. Jg diri dan kesihtn. Early pregnancy ni klu ble jgn angkt berat sgt. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Alhamdulillah... terima kasih 🤗

Inshaallah positif. Sy mula2 check pun mcm ni juga. Cuba check selang 2 hari pulak. Ataupun guna upt yg digital clearblue tu

3y ago

insyaallah... tq sis

insyaAllah positive sis.. tahniah.. cuba test dgn air kencing pertama bangun tidur tu

3y ago

ni first urin.. dlm kamera lagi kabur. depan2 nmpk jels sikit garisan dia dri ni.

sye dh lwt period 9 hari tp still negatif 😔

3y ago

sis n suami try ikhtiar minum madu turki wawa zainal. insyaallah.. sy pernah cuba menjadi. xsampai sebulan lekat.

positive

Congratulations

3y ago

thank you 🤲

ya