Sakit dekat bahagian

Hai nk tnya normal ke sakit dekat bahagian saya bulat tu? Hari ni dh msuk 36w dri pgi tdi rasa pedih + senak dekat bahagian sblh kanan dan tgh #firstbaby #firstmom #pleasehelp

Sakit dekat bahagian
2 Balas

Normal sis. Saya rasa sakit dari 5bulan lagi. Sampai 7,8 bulan macamtu baru beransur hilang. Dah masuk 9 bulan takada dah rasa sakit tu hehe. Saya first mom juga due 28/10 ni.

2y ago

Oo saya masuk 36w bru rasa skit tu ni dh 3 hri rasa dia kalau normal okey la hehe tq bgtau

Normal.. baby dh pusing kaki dia tendang2

2y ago

Ooo mcm tu tq bgtau ye