Mimpi bersalin atau keguguran

Hai nk tnya kalau mmpi bersalin awal atau mcm keguguran tp janin tu hidup dalam sehari mcm tu,rupa mcm baby tp masih merah.tanda apa ya???

2 Balas

Mimpi, secara lazimnya kita tahu ianya mainan tidur. Berdoa lah yang baik baik, berkata lah yang baik baik. Jangan difikirkan. Semoga yang baik baik sahaja.

2y ago

Tq sis 😊

Sy hritu mimpi keguguran yA Allah . Sampai menangis betul betul . Tapi sy ada baca ibu preg mmg mudah mimpi bukan bukan

2y ago

Yeke sis,hmmm sy pun risau juga sbb pengalaman 2x keguguran buat sy trauma..doakan sy sis spaya kandungan sy kali ni kekal dn bby sihat dalam perut smpi lahir nnt🥺🥺ni ank keempat sy,kandungan ke6