buat urutan dengan bidan untuk buang angin

hai.. nk tnya da tak mummy dekt sini yg buat urutan dgn bidan tuk hilngkn rsa berangin dlm bdn.. boleh ker buat semasa kndungan.. sya 24week..pengalmn pertama tu yg tnya rsa was was nk urut2 ni 😅

2 Balas

saya pernah masa preggy nak berurut dengan makcik orang indon... dia cakap tak boleh urut 1badan... so dia urut kaki jalaa... itu pon tak kuat slow2 jaa... boleh la hilangkan lenguh2

4y ago

oky. thank you

wktu pregnant mmg bdn berangin. Nk urut tp kena hati2. Cari bidan yg btl2 tau.