Demam Tak Nak mnum susu

Hai nk tnya ank 9 Bulan, demam dah 4 hri, dah pgi hosp, ambik darah smua Tak Ada mslah, dh buat covid test pun negative, msuk ubat buntut pun kebah Sat ja, lpas tu demam balik, tp mslahnya skrang dia x mau lgsong mnum susu. Klau makan tu makan jugak, bnyak mnum air masak.. Kdg tdur pkul 3/4 Pagi ngis lapar, bagi susu Tak nk mnum lgsong smpai melalak, tp Bila bg air masak dia mnum dekat 4 onz... Ok ka? #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

myb die sakit tekak..cube bg susu y sejuk gune shringe.klau dmm lme n on off biase nk naik campak

2y ago

xpe bg sikit2 tp kerap..bb kn payah kite nk Tau sbb..nk tye pn x pandai bgtau lg