Pregnant 26week first mom

Hai nk tnya ad x sape2 pernah alami buat details scan and detect ad sedikit cecair pada ginjal sebelah kiri baby , yg lain smua normal cuma ginjal kiri je detect ad sikit cecair doktor bgitau xserius dan nak repeat scan lagi utk tgk cecair bertambah atau x , ada x yg pernah alami mcm saya dan lepas bersalin baby ad komplikasi apa2 x ? #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya #seriusnanya

2 Balas

sedikit shj xde mslh. mungkin bby blm kencing sepenuhnya sms scan dilakukan

xpernah alami