Baby expo 2023

Hai nk tny nnt 3-6feb ni ada baby expo kat mid valley, biasa ibu2 ayah2 ank first suggest kena beli barang apa je ya kat expo tu? Berbaloi ke ya? Ke boleh terus beli kat kedai baby? Sy tinggal area Sepang by the way. Terima kasih semua ank 1st x tahu sgt#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

sye pg tce dkt jb last year. bagi sye berbaloi je kalau nak belii. sbb harga lagi murah dri kedai. sye beli mcm wet tissue, diapers bag, napkin, botol susu, barut, changing matt, baju, kalau nk beli stroller pon boleh. ade mcm2 brand.