detail scan

hai.. nk tny.. detail scan dkt mna ya murah ? bg area jb .. nk skli dgn hrga klau bleh..

5 Balas

Sy buat di klinik suria bandar seri alam scan shj rm35. Perlu bersedia kerana org ramai

Klinik my family kat skudai paling complete pakej dia rm160. Klinik nur hidayah kat alif damansara rm150

Detail scan xde YG murah..klu Ade promosi pun kene tgk Kita dah berapa week..😅

Yg ni ok..murh pun murh..😊

Ni pakej my family clinic

4y ago

Tempat ni ok, sonographer bg penerangan pun lengkap..3x dah scan sini 😊