23 week 4days

Hai, nak tnya...selalunya baby kerap jgk gerak n tendang...pagi ni mcm x rasa gerak...normal#seriusnanya #firstbaby ke? #12_9_2022

2 Balas

sama lah 23w 4d 🤣 saya time baring baru rasa , time berdiri jarang2 rasa. pagi jarang gerak kalau saya , awal2 haritu selalu . pastu masa scsn doktor kata tak aktif sangat maybe sebab dia tidur. paling aktif time malam 😌 kitanya nak tidur

2y ago

hahaha saya pun risau. kadang saya cuit perut kacau dia tidur 😂 bila dia gerak tu lega hati 😂

Try Minum air sejuk sis.