nak tanya

Hai nak tnya. Rini dok rasa bby xnguit2 sangat. Selalu dok ada jgk rasa dia kick. Tpi rini lpas sbuh tu tadak. Kalau nk p check kena refer emergency ka mcm mna ya. rasa mcm xsedap hati pulk. Dok kacau bby dri tadi xjalan ? #25weeks

2 Balas

Saya pun selalu jugak rasa macam tu. Kadang2 diam je. Cuba jugak pujuk cakap. Bila check heartbeat, Alhamdulillah normal. Kadang2 mungkin ada tapi kita tak rasa kot

Tepuk2 perut, minom air sejuk, makan benda manis. Kalo x jd pe tros ke emergency

5y ago

Tpi jgn mkn byk sgt..tkut dpt penyakit lain plak😉