trimester kedua

hai nak tnya normal tak sakit2 perut manja & kebas2 pinggang. Perasan rasa mcm ni start masuk trimester kedua huhuhu. Kalau sakit tu boleh letak minyak angin tak?

5 Balas

Normal,saya pun tengah mengalaminya,now kandungan dah 17 week 6 day .Duduk tak selesa berjalan pun payah sakit kat area vagina dan pinggang.Kata doktor baby nak membesar so dia perlu ruang kat dlm tu

Normal sis… sbb si kecik dlm tuh sdg bermain ii… sis xperlu la buh minyak angin…. Sya pun kalau brsa mcmtuh… just sapu atau usap je pelan ii…. Risau plk buh minyak angin…

Saya pernah tanya doc, doc bg letak minyak panas cumanya jgn trlalu panas la, letak sikit2 ja

normal sbb baby tgh amek ruang dalam badan kita

normal. xperlu letak minyak angin