Kekerapan Baby 4 month membuang.

Hai nak tnya momies kt sini yg ada baby umur dlm 4 month, dorg selalu membuang hari2 ke or mcm mane...sbb anak sy membuang 3-4 hari sekali..tp sekali membuang tu mmg penuh pampers..😌..btw anak sy full fm..susu dupro.

4 Balas

sama mcm anak saya , full fm susu dupro kadang 3-4 hari sekali baru dia membuang .. tanya nurse dorang ckp okay je selagi najis dia tak keras and baby pun tak meragam . mungkin dia jadi isi . badan serap lebih banyak nutrisi untuk jadi isi ..

anak saya tiap2 hari membuang. kadang kadang 2 hari sekali. full fm jgk. dia mnum enfalac baby. kalau najis lembut tk keras and baby pn tk meragam rsanya takda masalah.

1mo ago

najis anak saya pn hijau sis. normal

As long kategori dan tekstur najis anak normal. Should be okay.