Merancang Sendri

Hai nak tnya kalau merancang sndri tanpa pil atau sebarang ubat2 kan , mana yg lebih baik ..PAKAI KONDOM ATAU PANCUT LUAR ??

16 Balas

Sy pn rancang sendiri.. Pncut luar je , tp plan nk pkai implan .. Sp kt dlm ni pkai implan

2y ago

Okey tak pkai implan..

pancut luar pun, boleh mengandung sbb lelaki ada pra sperm sbelum mengeluarkan bnyk sperm

pancut luar tak selamat. dua kali sudah pregnant walaupun pancut luar 😅

2y ago

yeke ..aduhh risau gak eh ..hbis tu macam mana ye .. x boleh makan ubat sebab ada side effect .. kena rancang sndri .. tapi tula risau sngt2 sebab anak dah 4 ni .

tak dijamin puan. lebih baik pakai kondom

Hi, saya praktikkan option yang kedua.

kondom and pancut luar