btul ke pregnancy test ni?

hai nak tnya ibu2 ada x yg pernah guna pregnancy test ni btul ke bacaan nya sy bru lps gugur awal bulan 5 hr tu.. kalu betul sy hamil lg bersyukur sgt2…. #SeriusTanya

btul ke pregnancy test ni?
2 Balas

So far saya guna strip ni tak pernah scam saya. Kalau betul awak pregnant lepas gugur, kena banyak bed rest ya sis. Sebab berpotensi utk gugur lagi rahim masih fragile, sebab tu doktor suggest utk jarakkan 6 bulan. Pape pun rezeki kan jadi jaga diri extra ya

10mo ago

ok sis mekasih ye sy akan bedrest secukupnya inshaa Allah moga ada rezeki sy

Dah terang sngat dah ni sis.. mmg positive dah ni.. smoga baby kalini sihat kuat smpai bersalin ye. Try pg klinik swasta scan

10mo ago

alhamdulillah jika btul strip ni sis nti tunggu 7-8mnggu baru sy g scan skrg msh awal lg kene berjaga2 lg kdg2 risau jgk tkut gugur lg😭.. hrp kandungan sy ni sht dan kuat aamiin