Baby kerap nangis..semua dah BG dah buat..

Hai nak tnya anak saya selalu mnangis tgh2 malam kenapa erk...#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Anak encik ni ada sawan tangis ke? Cuba bawa jumpa org yg pandai²... Seeloknya rumah encik tu cuba buka ruqyah setiap kali nak tido..wudhuk kan baby sebelum baby tido ya.. Baca selawat, al-fatihah, ayatul qursi dan 3qul di ubun² baby baru encik dodoikan anak ya... Rumah kalau blh, selalu laungkan azan ya.. Tips yg sy pernah baca lah, sebelum masuk waktu senja/maghrib, tutup rapat semua tingkap pintu, jangan ada yg keluar atau masuk rumah waktu tu... Kalau agak² isteri/encik sendiri baru balik kerja dan sampai rumah waktu mcm tu, seeloknya jangan terus balik ke rumah ya... Pi lah duduk kedai kopi sat.. Setan iblis ni merata merayau waktu tu..lagi² Ummu Sibyan salah satu jin yg suka ganggu baby & ibu mengandung..

baby boy ke baby gurl klu boy cube tengok kemaluan dia takut kene pasang surut..