4 weeks pregnancy

Hai nak tanye,awal kehamilan boleh ke naik kereta pastu ada gegaran2 sbb jln bukan jln tar..sepanjang perjalanan tu ada gegar2..

1 Balas

bole je sis...sy kat sabah..redah jalan bulan lg..penah jatuh bukit lagi masa mil bawa ke kebun..nak stay kat kereta dia paksa nak ajak kita..sy pn ikut jela..tp jgn ikut sy tau..masa nie 7 weeks..🤣 ok je sis .aslkn jgn duk belakang...duk depan sebelah driver

6mo ago

owhh..okey tq...risau sbb sebelom ni pernah keguguran tapi xpasti punca apa