Pam susu manual

Hai. Nak tanya Memang normal ke puting payu dara akan jadi besar bila guna pam susu manual? #pengalaman #pammanual

Pam susu manual
7 Balas

samalah nipple jadi macam bengkak 😂 susah baby nak sedut sebab besar dari mulut dia. tapi paksa jugak dia hisap lama2 mengecik sikit. insaf terus nak pam rela lagi marmet 😂 kalau mengalir pun, saya tadah je, tak pam.

Kena ukur saiz corong nipple yang betul tu, kalau salah lama2 boleh clog duct dan crack.. boleh beli insert corong ikut saiz nipple sendiri

apa2 pump yg awak guna pon, nipple akan mengembang. bukan pump manual je awak. mcm baby directfeed. nipple kita juga akan mengembang

1y ago

mgkin sbb size corong pam manual lebih luas. nipple akn mengembang ikot size corong tu awak

normal sbb suction kuat. hati2 nanti nipple cpt luka

normal sis .. saya guna pam ni jugak ..

Salah saiz corong tu

ya

1y ago

okay. sebab bengkak lain macam. 😅