Period delay

Hai nak tanya..lepas keguguran,period mmg akan terganggu ke? Bulan lepas sy gugur 5w, skrg da delay period 3hari. Sebelum ni period regular. #ingintahu

3 Balas

Biasa ambik masa period dtg semula selepas keguguran. Doktor bagitahu saya minggu minggu ke 4/5/6 baru dtg semula period tu . Ada yg ambik masa sebulan lebih atau lebih 2 bulan sebab hormon terganggu. Saya pun sama baru keguguran bulan 5, period belum dtg lagi.

11mo ago

td mcm ada spotting..tp mcm keputihan kekuningan plak pstu xde kuar dh.xnak kluar lg period ni

Sy pernah kguguran trimester 2, sebulan lpas tu period balik..Drpd irregular jd regular..gugur masa 6 weeks period tak datang rupanya pregnat balik..ada org lepas gugur lambat dtg period ada yg terus period sis..

11mo ago

alhamdulillah sis..sis pregnant balik tu period delay berapa lama ye? sy rasa hormon period sy berubah..jd lewat😅

amik masa hormon tu nak stabil balik

11mo ago

ok baik..