Vitamin semasa mengandung

Hai nak tanya,ada yg amal kn vitamin kalsium x?jenama apa yg bagus ye

4 Balas

sy makan calcium ostenutrix brand shaklee sbb ramai kwn2 n family recommend..ade vitamin D sekali

10mo ago

Dekat botol tulis 3biji sehari..tp sy ambil 2 kali shari, siang & mlm....1 bji ada 250mg calcium...start consume masa 7 week lagi...sy beli harga Rm70 sebotol, tp dlm shopee boleh dpt murah lagi...so far mkn ni kurang sikit sakit tulang & lenguh2 sendi...pastu membuang pun okay dah skrng, dlu sembelit teruk sblm consume

Nanti checkup boleh tanya doktor. My gynae used to prescribed obical.

any brand asalkan kalsium.

Doktor kk bg yg ni

10mo ago

mcm mana awk blh dpt ye?sy x dpt pn