Hai nak tanya w15, first time hamil. Klu sakit bwh perut dan sakit bila nak buang air kecil? Ok kah

Hai nak tanya w15, first time hamil. Klu sakit bwh perut dan sakit bila nak buang air kecil? Ok kah tu

7 Balas

Klu sakit tu mmg kencing kotor, better bgtau doc spy langkah awal blh diambil... Jgn lupa minum air masak byk.. Semoga awak tabah..

saya pun 15w perasan jadi sakit kalau saya tahan buang air kalau saya tak tahan terus pergi tandas je okay tak sakit

minum air masak banyak. n boleh beli ural sachet d pharmacy, utk mengelakkan jangkitan pundi kencing.

Pergi klinik sis… rasa nya mcm kencing kotor, nnt dr akn bgi antibiotik

sakit nk buang air kecil rasanya kencing kotor.. minum air masak bnyk

Saya pun 15w sakit bawah perut..tapi tak sakit bila nak kencing

Boleh jd kencing kotor, refer doc n minum air masak bnyk2