Hai semua, nak tanya normal ke rasa sakit bawah perut bila rasa nak buang air kecil?

Lepas dah buang air kecil akan hilang rasa sakit tu. Sy skrg 14w 4d. #firstmom #firstbaby

4 Balas

better pi klinik. takut kencing kotor. sebab haritu saya pernah tnya sebab saya selalu rasa mcm senak2 kat ari2. Dr kata normal sebab rahim nk membesar as long as time kencing x sakit. kalau sakit time kencing takut risiko kencing kotor. itu yg dr bgtau sebab sis sakit time kencing kan, so better pi jumpa dr.

8mo ago

betul tu, waktu mlam bila terjaga rasa nk kencing. Nak bngun, nak berjalan rasa sakit.

saya masa awal2 camtu gak sbb tak bangun tido malam tak sedar nk terkencing haha pastu esok tu kencing sakit kt bawah perut tu , mungkin sbb pundi kencing full . tapi lama2 tu da okey

Jangan tahan kencing.saya pun camtu juga kalau nak kencing mengeras semacam jer,lepas kencing dah ok

8mo ago

Harap sakit kat area vagina ni akan hilanglah tak tahan rasa ngilu kat tulang tu.

Better cek doctor.