Share With Me Please

Hai, nak tanya siapa yg ada pengalaman gugur. Biasanya kan berapa lama kita akan sakit dalam perut after miscarriage? Dan korang ada tak rasa loya atau pening lepas gugur? Sebab saya ni dah hampir sebulan dah gugur, rasa sakit dalam perut still ada and 4 hari lepas saya rasa loya dan pening sampai la hari ni. Loya dan pening ni bukan sebab saya pregnant lagi tau. #advicepls

2 Balas

sye gugur, rahim mengecut dlm masa 7-14hari. selalu lps gugur simptom masa pregnancy tu ilang terus atau berkurang. awk boleh pg check balik dkt hospital. selalu kalau lbih 14 hari rasa sakit, kena pg scan balik dkt hospital.

2y ago

Oh okay terima kasih tau. Sangat membantu❤️

Saya pernah gugur bulan 2 thn ni. So far lepas je janin jatuh terus hilang rasa sakit. Loya dan muntah pun tak ada. Better consult dengan dr.. sbb kita xtau badan kita mcm mn kan..

2y ago

Itu la...risau jgk ni. Terima kasih ye ❤️