keputihan

hai, nak tanya siapa sekarang tengah ada masalah keputihan? saya memang ada sebelum pregnant lagi tapi tak teruk sangat pun, dia ada masa dia gatal ada masa dia okay jee. semalam nak tidur gatal betul dekat tepi miss v tu, dah cuci tapi sama jaa. ada tak petua atau pakai apa apa untuk elak keputihan

2 Balas

boleh try sitz bath sis. guna garam je. saya pun gatal2 sya buat mcmtu je. jgn cuci guna pencuci miss v tu tau.

1y ago

okay, nanti try

Pernah bagi tahu doktor masa check up tak?

1y ago

abis sekarang masih ada? lepastu on ubat je ke?