Assalamualaikum ... GBS +ve

hai .. nak tanya .. sesiapa yg GBS +ve ... sy baru dapat tau yg sy +ve GBS .. skrng da 30w ... mcm mana nak rawat ya ? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Balas

Waalaikumussalam, saya pun ada gbs dpt tahu waktu kandungan 24w. Dr cuma suruh saya jaga kebersihan bawah, kerap tukar panti liner. Pastikan dkt bawah selalu kering dan jaga makan. Waktu nk bersalin nnti kena inform hospital utk drip antibiotik

2y ago

tq sis .. mase baru dpt kptsan tu mmg pening sngt jepala bila pikirkn gbs ni ...