Pregnant lepas czer

Hai nak tanya. Saya lepas bersalin czer dah masuk 6 bulan. 9 hari lambat period . Harini rasa nak test pregnancy tiba2 naik 2 Line. Mental x sedia lagi nak mengandung.. anak baru masuk 6 bulan kesihatan saya pun x berapa elok. Ade ke mak2 sini mengandung awal lepas czer. Ape mak2 buat?#advicepls

14 Balas

sy teruskn je.. tp bila bby dh makin bsr.. sakit la sikit tmpt czer

Sis mcm saya ? Jadi mcmana la 🥹 Sy Risau la … apa sdh keputusannya

1y ago

1 bulan atau 2 bulan pregnant tu susukan je. lepas tu dia minum susu botol sebb susu pun dah kurang. time malam jela anak mengenyut . Alhamdulillah mudah je dia nak susu botol.

buang luar jgn buang dlm..skrg tanggung akibatnya

sis guna perancang tak?