Perut mengeras dari kiri hingga kanan .. dalam masa sama sakit di bahagian bawah perut mcm di tekan?

Hai .. nak tanya normal ke rasa mcm ni ? Saya dah masuk 34 weeks .. saya risau fikir mcm mcm dah .. nak beranak dah ke atau tidak ? Dari semalam sakit tapi saya tahan lagi .. takde tumpah darah or pecah ketumban.. husband sampai panic nak bawak ke tk g hospital.. #firstmom #bantujawab

2 Balas

Kalau awk risau boleh je gi check ..tkut dh ada bukaan., sekurang2 blh thu knp…xpon mybe braxton hick

4mo ago

kalau ada sakit lagi sekali saya terusbpergi