Baby 10 Bulan BF+FM

Hai nak tanya mommies ada cara tak baby selera mnyusu sbb sejak keblkngn ni baby susu 2oz hngga 3oz sahaja sllunya sblum ni 4oz hngga 5oz setiap satu sesi.. and normal tak baby berhingus dan batuk berkahak smnggu, sya dah try youbabycream dan Aowallet ,baby dah tk batuk sngat cuma msih kerap brhingus#firstbaby #SeriusTanya

1 Balas

normal kalau bb jd kurang menyusu kalau berkahak n batuk..lepas baik pn kdg2 slera pn blm ade lg.jgn dedahkan sgt pd kipas..pastukan mndikan dgn air suam

2y ago

oh baik baik terima kasih☺️