Baby kuimg

Hai. Nak tanya, macam mana nk turunkan kuning baby dalam masa terdekat ye? Sy baru lepas bersalin, 4 hari lepas. Lepastu baru sehari pantang dkt rumah, dah kena warded sebab kuning baby tinggi. Skrg dah 2 malam dkt ward dah. Kuning tak turun2 pon. Maintain je. Kesian dkt baby. Risau sy

1 Balas

Awak admit sekali dengan baby kan? Jadual susu jaga tak? Saya dulu admit sekali dengan baby. Doktor siap bagi satu form. Form tu kena isi waktu baby menyusu, kekerapan baby membuang. Jadi kat situ boleh monitor. Makin banyak baby membuang, makin cepat boleh balik.