Period time pregnant

Hai nak tanya, if kita pregnant 5weeks dan tetiber kita period. Normal ke? Atau janin kita akan gugur ikut darah period? #ingintahu

1 Balas

X normal kalau period dtg bila 5 weeks or beyond pregnant kecuali implantation spottings kebiasaan warna coklat/light pink. Kalau period keluar walaupun pregnant, janin akan gugur ikut darah period but best sis pergi hospital atau KK terus dan dptkan nasihat doctor. Don't waste any time ya.