Warna asal

Hai Nak Tanya Bila boleh tahu warna kulit asal baby? Bulan ke berapa

4 Balas

Kenapa perlu risau warna kulit baby ya??xpaham sy😅😅..terimalah seadanya..yg penting baby sihat..anak sy putih kecik2,bila dh besar main pnas gelap jgk dia bsukan..kulit tan pon cantik jgk,byk model dan artis kulit tan..mat saleh pon berjemur xmau kulit putih..😂

1mo ago

Ramai je parents putih anak gelap. Sometimes your worst nightmare will become true

Banyak soalan sis mcm takleh terima anak tu kulit gelap 😅 Why ya… color apa pun terima saja anak tu… dont be a toxic mum

2mo ago

Ya sis saya pun perasan😅 biasa la beauty standard malaysia ni kena putih😅 tak kisah la sis color kulit anak. Yg penting sihat takda sakit apa2 pun syukur sangat dah.

lepas umur 6 bulan tu warna kulit baby yg sebenar..

Umur setahun

2mo ago

@Anon, indeed. Skin color should not be a concern.