Teringin cistat

Hai nak tanya awal pregnant boleh makan cheesetart tak? Teringin tp ada tbaca tk boleh makan cheese☹️#bantusharing #pleasehelp

3 Balas

Asal takleh pula.. makan je apa yg nak makan janji smua dlam kuantiti sederhana. Nak mkan nenas pun xde hal janji jgan berlebihan je.

Kenapa tak boleh 😂 makan je. Tapi tula makan apa apa pun berpada. Buat lepas ngidam okay je takda masalah

Emm knp tak boleh ye? Saya makan je dah banyak pulak tu makan haha. Saya rasa takde masalah kot.