gelap bahagian celah badan

hai nak tanya, ade ke yg same mcam sy yg gelap bahagian ketiak, leher dn celah paha semasa pregnant ni? teruk sngat bahagian yg gelap ni biarpun sy dah gosok tiap hari.. bagaimana cara nak hilangkan gelap bhagian bdn ni ye? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

15 Balas

Mmg dic bgtau normal jd gitu sbb hormon tgi waktu pregnant ni..

anak lelaki kot..takpa..nanti masa pantang semua akan hilang..

Sebab hormon sis. Lepas anak keluar selalunya back to normal.

sbb hormon

hormon tu