Bersalin di hospital ampang

hai nak tanya , ada tak yang bersalin kat hospital ampang ? husband boleh masuk lr tak masa beranak ? due saya 19/11 ni

2 Balas

Saya pn sama akan bersalin nnt di hospital ampang, saya due 29/11. Dlm LR suami boleh teman, nnt masa reg kt pac minta suami bwk covid self-test sndr & buat kt pac nnt. Ni ape yg doc & nurse kt O&G hospital ampang bgtahu pd sy, sbb sy mmg tiap2 bulan check-up kt sana.

hai mommy. boleh tanya dekat bahagian PAC/O&G tapi bulan 7 haritu ada mommy yg bersalin di hospital Ampang dan suami boleh teman masuk lr.