SUSU IBU HOSPITAL

hai nak tanya ada tak kat sini tahu susu apa yang biasa pihak hospital bagi untuk kita minum , dia ada 2 flavour original & coklat , biasa dia bagi waktu makan . hari ni saya dah discaj jadi lupa nak tanya nurse kat situ susu apa dia bagi .. macam minum susu masa kita wak tadika dulu je 😂😂 . sedap tapi sampai sekarang tak tahu jenama susu tu . #bantujawab

10 Balas

Certain hosp swasta bagi chocolate drink yang ni. Sedap & rendah gula. Saya beli dekat shopee je murah. Tapi saya rasa kalau dekat hosp kerajaan dapat brand lain. Saya ada susu dari hosp tu dekat rumah sebab masa saya warded dulu pun saya selalu collect bawak balik susu yang saya tak minum tu 🤭 Nanti saya try tengok brand apa

saya pernah warded masa awal mengandung dulu sebab dehydration. Hospital tu bagi susu 2kali sehari.. rasanya susu Everyday . Sebab rumah parents saya minum susu Everyday , rasa dia sama 😂😂 tapi tak tahu lah. Lain hospital, lain lah kot

dari segih yg sya tau lah, klau area sabah lah, hospital lahad datu sabah, ibu yg hbis melahir kn tu di bgi susu coklat tanpa rasa tu

hospital mana tu awak? masa sy bersalin hospital gov, sarapan dapat air teh o atau milo je, pastu lunch dinner dapat air masak 🤣

4w ago

kalau badan cepat angin dgn makanan/minuman tersebut jgn ambik la. badan setiap orang tak sama 😁

susu anglomac sis. ada putih dan coklat. anak warded haritu pun dpt yg ni utk penjaga. cuma budak diorg bg full cream.

4w ago

Yes, saya minum ni juga masa warded dulu

Anglomac sis sedap sgtkn pas kuar hosp terus cari smpi skrg minum

tq semua dh dpt jawapan susu ANGLOMAC 😘😘😘😘

Sy bersalin hospital x pernah bg air susu 🥴

Lain hospital lain serving dia sis

Lain hospital lain brand sis