breast pump anakku

Hai nak tanya, ada spe2 kat sini pernah pakai breast pump brand anakku mcm dalam gambar tu tak? Sy tgh survey breast pump. Taktau mana yg ok sbb 1st time kan. Ni sy tengok mcm ok je tp tak ramai review psl brand ni? harga dalam 400++

breast pump anakku
2 Balas

Mak aih comel sangat, tapi harga bukan main lagi ye. Hehe. Kalau mampu ape salahnye. Sis boleh search dalam YouTube "Malaysia breast pump review". Sy jumpa macam2 brand yg orang buat perbandingan kualiti & harga. Terkejut bila ade yg harga murah tapi kualiti lagi bagus dari yg mahal. 👋❤

4y ago

Oh yeke? Nt sy search channel yt tu. Btw, thanks ya ☺️

Cuba tgok ig pump on the go. Banyak review2 dan dia bgtau cara guna ada spare part apa semua. Harga ratus2 jgk tapi rasanya lebih oke kalau ada guidance kan.

4y ago

Ok nt sy search thanks ya ☺️