UPT Samar/Kabur

Hai, nak pnjam mata mummy2 bole tak, ad tak nampak scond line samar? Klau mata sy tgk nmpk samar2 pink, 🥲

UPT Samar/Kabur
9 Balas

boleh try lagi 2weeks. mate sye nmpk 1 line jeee. sorry mommy. insyaallah ade rezeki tu.

Kalau mcm ni docter cakap 1 line.. try lg seminggu dua sis.. semoga ada rezeki buat sis n suami..

kita sma jer,sis sya pun cmn tu juga nmpk mcm ada tpi tkpe tunggu 2mnggu or sbulan..

try skali lagi,tp lps ni try slps bgn tdo pagi air kencing petama.

Cuba lg lepas 2 hari. Mungkin makin terang

Haiii sis. Boleh tahu sis pregnant ke?

cuba lg lepas lewat period 1minggu

Esok atau 2 hari lagi cuba ya sis

1 line je