Bengkak kaki

Hai mummysss nak tnya kalau 35weeks kaki sangat2 bengkak tu tanda kita memang nak dekat besalin ke .

4 Balas

kaki bengkak bukan sbb nk bersalin semata. sbb byk berdiri, sbb tampung berat badan. nama dia edema.

sy start kaki bengkak masa 28week lagii .. tangan pun ikut bengkak juga sis 😅😅

1y ago

Ha ye ke skali tgn😂

sya bersalin kmarin sis 36 minggu anak sulung.. kaki bengkak

1y ago

Sebelum besalin sis sakit bwh perut and bahagian pelvis tu tak? Kalau nk kencing mencangkung ke ada x rse sakit

saya pon 35 week kaki bengkak sgt.

1y ago

Tu la sllu ok je tibe2 masuk 35week bengkak tekjut tgk😂