Tips direct bf

Hai mummy2..ada tips untuk baby direct bf balik tak..berhenti kn untuk 2 minggu sebab doc suruh pam susu bagi minum utk sukat berapa byk baby minum sebab baby jaundice..habis kuning baby tak mahu direct bf semula..ada tips tak untuk ajar baby direct bf balik..#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

sy paksa jk sis baby direct bf.. 2-3 hari lapastu baby boleh trima blik direcy bf..

3y ago

ok sis..tq.saya cuba..harap2 lah dia nak balik.susah kena pam selalu