Protin dalam urine kandungan 35+5

Hai mummy2 semua..mahu tanya ada ka yang sama kandungan masuk 35+5 minggu ,ada protin dalam urine?kena paksa bersalin awal ke?

3 Balas

sy kandungan ke 2 selalu sangkut . ya betul kena byk minum air masak. sy kurang minum air masak. tpi skrg tiap kali ke klinik bila kena test air kencing sy tgok dlu air kencing dlm botol tu bersih ke Kotor sebelum hantar lab. kalau Kotor sy buang air kencing tu kecing skly lagi smpai la kecing sy betul2 bersih sbb tknk jumpa Dr hahahah. kdg smpai 4 kali sy kencing dlm bekas air kencing tu.

1y ago

pastukan bawak air botol utk minum sbb nk bg kencing byk kali hahaha

Sebelum pergi jumpa doc tu. Minum satu botol air mineral besar tu sampai habis. Mesti jernih air kencing. Sy selalu buat.. Malas la asyik2 nak pergi jumpa doc checkup. Pernah sekali puasa kurang minum air sekali ada protein dalm air kencing..minum air byk2 kena sabar la kerap p toilet.

Bykkn minum air masak.