bengkak susu

hai mummy2.. nak tnya.. knpe breast sy bengkak sngat alik kanan bwah nie.. dh mcm ade ketulan.. bile sntuh sakit sngat.. bile nk angkat tngan pon sakit.. sy bengkak susu sbb stop bf anak sy n xpam.. mmg akan jdi mcm nie ke.. sblah lgi sy pam.. tpi bile my mom nmpak sy pam my mom xbgi.. jdi sy xsmpat nak pam yg knn nie.. n now mkin sakit.. #breast #bengkakSusu

1 Balas

Kena tuam & urut bagi susu keluar tu. Once rasa dah ok baru slowly pam. Bahaya biarkan susu membengkak macam tu. Boleh kena infection. Kalau nak stop bf anak boleh ke klinik minta Dr ubat ye. Moga dipermudahkan🌹