Baby 2months

Hai mummy2, baby saya baru lepas cucuk her 1st vaccine few days ago, lepas dari tu dia mcm tak berapa nak minum susu. Normally minum 3oz mest habes lepastu kerap minum but now 1oz je.. tu pun tak habes. Tengok dia kurang sangat menyusu. Risau pulak kalau berat dia turun. Tu kesan dari lepas cucuk atau baby mmg normal ke mcmtu? #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

badan dia okay tak?, ada demam tak?, kot dia tak selesa ke. sbb anak saya lepas cucuk ,ptg tuh sampai ptg esok (24jam) dia demam, mmg tak lalu myusu tapi lepas tuh okay balik myusu.

2y ago

Ohh related jugak dgn lidah eh? Lidah dia ada sikit2 yg putih2 susu tu