Team due jun🤭

Hai mummy2 ada tak sama sy due jun? mummy2 dah tahu jantina ka?bby apa ye?sudi kongsi meh la sembang2..sy girl insha allah🥰slong boy ke2 harap sangat girl..dtail scan cakap girl,doktor kk pon cakap girl.. harap2 betoi la kluar girl dah mama beli banyak barang pink🤭🤭🤭🤭

38 Balas

Saya due 10/6 🤭 xtnya pulak boy or girl.. sbb nie pon baby yg nbr 4 dah,1 boy dan 2 girl..kali nie x mengharap la boy or girl jji ank kluar degan sihat sdh la..sya doakn kita smua dprmudahkan segal urusan dan sihat² selalu,amin²..