Team due jun🤭

Hai mummy2 ada tak sama sy due jun? mummy2 dah tahu jantina ka?bby apa ye?sudi kongsi meh la sembang2..sy girl insha allah🥰slong boy ke2 harap sangat girl..dtail scan cakap girl,doktor kk pon cakap girl.. harap2 betoi la kluar girl dah mama beli banyak barang pink🤭🤭🤭🤭

38 Balas

saya due 28 june,in shaa allah.Dh scan drtr kata baby boy.First Baby.Semoga di permudahkan urusan bersalin kita semua.Aamiin

1st baby due 22 June, in sha Allah baby boy. buat details scan masa 21w terus tunjuk pistol kt sonographer 😅

Due 21/6..anak 1st girl.. scan 2nd bby ni nampak bibird..takpelah keluar laki ke perempuan ke janji bby sihat

Haii sis, saya due 7/6,scan kli k 2 girl..tpi Dr ragu2 sbb bby aktif tme tu,tnggu nurse bgi trikh baru utk scan🤭

2y ago

sama la 7/6 jgk.. haritu Doc KK scan ckap xnmpk sngt sbb perut kecik 😅 mommy, boleh saya tahu mommy punya THA(LNMP) brapa hb?

Wah ramainya baby jun.. sy pun sama, Insyaallah dh 2x scan boy.. dri 16 week dh nmpk bird 🫢..moga baik2 saja

2y ago

tula kan..rmai btul..hehe bird sllunya tepat😂tapi xpa mna2 ank pon xpa kita ni kan..janji sihat ckop sihat syukur alhamdulillah 🥰

Sya due 13/6🥰 Dh 2 kali scan doc ckp boy Msa detail scan doc ckp boy Hrap2 btul boy, yg sulong girl 4y😍

2y ago

wah..tahniah awak..insha allah sllu klau boy tepat awak..ank slong sy kk scan smua ckap boy..last dekat nk berslin ckap girl tpi hakikatnya sy sndri tngok pistol dia awal2 kk scan😂kluar2 mmg boy

Sy 🙋🏽‍♀️ scan terus nampak boy. Barang banyak beli yg unisex sebab #firstmomtobe🥰

Saya due 18june. Haritu cek dekat kk baby tunjuk bebird 🤭 harap tak kena scam lah hehehe

Hai. Sy 29/6, 3x scan doc ckp gegirl. Alhamdulillah mna2 pum, janji baby sihat & cukup sifat.

2y ago

btul2..jnji sahatkan.. alhamdulillah 🥰

Saya punya due 11/6. Dah scan dkt sonobee , babygirl. Husband suka betul 🤭🤭🤭