Team due jun🤭

Hai mummy2 ada tak sama sy due jun? mummy2 dah tahu jantina ka?bby apa ye?sudi kongsi meh la sembang2..sy girl insha allah🥰slong boy ke2 harap sangat girl..dtail scan cakap girl,doktor kk pon cakap girl.. harap2 betoi la kluar girl dah mama beli banyak barang pink🤭🤭🤭🤭

38 Balas

sama laa bulan jun juga due hujung bulan,belum scan lagi sya kak😌sbb jauh hospital..

2y ago

kk scan xawak?

Baby sy pun due bulan jun jgk. Dah buat details scan, it’s a girl. 🥰🥰

Alhamdulillah. In shaa Allah girl. due tgh bulan June 😊

sye pun jun🤭awal bulan..scan babyboy🤭

hi saya 1st of June .. inshallah dpt gegirl jgk

2y ago

wah alhamdulillah...geng kita..moga2 kluar btul2 girl🤭

sy due 16 June tp xtau lagi jantina hmm

sy due date 26.6 tinggl 3 bln je lg

Sy 12/6