Stress

Hai mummy smua..kandungan skg dah msuk 16minggu 3hari..1minggu yg lalu sia d msuk kn me wad sbb ada jangkitan kuman pda darah putih..dktr bgi inject antibiotics n Ambik mkn ubat antiobiotik..lpas hbis mkn smua ubat tue 2 ari selepas tue bila nak buang air bsar ada cacing..sia tkut klo ada apa2 dgn baby kat dlm...spa prnah mngalami bgini

2 Balas

xprnh alami lg sis . ap kata sis check je trus ke doc dn beritahu najis ad cacing skli . sy pon jdi risau bila sis kata ad cacing ni .

Smoga dpmudhkn sis