prgnant 20weeks

Hai mummy smua nk tanya normal ke kalau ada cecair jernih kluar dari puting kita ? ank no3 jarak 5tahun. .rasa prgnant sbelum2 ni xda pun or sya lupa kot. .hehehe. .terima kasih. .

2 Balas

kalau yg keluar tu air susu, tak perlu risau. cuma sis kena pastikan tu bukan nanah la.. nanti masa check up dekat kk bagitau dekat nurse

1y ago

ok sis terima kasih. .shari tu je kluar cecair n saya try bau pun xda bau pape pun. .mybe saluran susu kot nk bagi senang susu kluar lpas bersalin nanti😅

Normal sis,air ssu bdan tu yg tkluar🤭Sy msa preggy ada dlm 3/4 kali tkluar ssu bdan.

1y ago

ok baik sis. .tq share info. .😊